Sulje

Tehdään yhdessä
sopivat mainostulosteet

Tehdään yhdessä
sopivat mainostulosteet

Nykyaikaiset ja laadukkaat

suurkuvatulosteet

Herätä asiakkaidesi huomio. Suurkuvatulosteet sopivat ulkomainontaan tai messuille. Nykyaikaisilla suurkuvatulostimillamme lopputulos on aina viimeistellyn näköinen.

Toteutamme suurkuvia sisä- ja ulkokäyttöön aina tilanteeseen parhaiten soveltuvalla tekniikalla. Yleisimpiä suurkuvatulosteiden materiaaleja ovat erilaiset pressut, reikävinyylit, paperit, valokaappikuullot ja kankaat.

Jos mielessäsi on ulkomainonta tai messumainonta, ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopivat mainostulosteet yhdessä!


Banderollit


Teemme banderollit, eli mainoskankaat, asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaisesti. Yleensä banderolli tai mainoslakana tulostetaan PVC -umpi- tai reikävinyylille. Asiakkaan toiveesta myös vahvistamme banderollien reunat ja lisäämme purjerenkaat kiinnitystä varten.

Mainoslakanat ja mainosbanderollit sopivat hyvän näkyvyytensä vuoksi esimerkiksi messuille, tapahtumiin, kilpailuihin, promootioihin, kampanjoihin, tuotelanseerauksiin ja sisäsomistuksiin. Tällaisiin tilaisuuksiin paras ratkaisu on yleensä kankaalle tulostaminen, joten ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle sopivat banderollit.

Salkoliput ja beachflagit


Seriteciltä saat palosuojatut liput ja beachflagit. Värikkäillä lipuilla herätät positiivista huomiota. Kankaat toteutamme haluamaasi kokoon suoratulosteena.

Rollupit


Rollupit, muut näppärät kuvatelineet ja mainostelineet, ovat parhaimmillaan tapahtumamainonnassa, messuosastoilla ja kiertueilla. Nopeasti koottavat mainostelineet kuten rollup -telineet mahdollistavat viestin esittämisen helposti aina uudelleen ja uudelleen.


Kyltit ja opasteet


Seriteciltä saat mainoskyltit, mainostaulut, sisä- ja ulkotilojen mainosopasteet, varoituskyltit, talokyltit, työmaataulut, heijastavat kyltit ja liikennemerkit ilman koko- tai värirajoituksia.

Meiltä löytyy paljon eri kylttimateriaaleja kuten kennolevyt ja -muovit, alumiinikerroslevyt, polystyreeni, erilaiset PVC-levyt, viscom-levyt, kevytlevyt, alumiinit ja puut eri tarkoituksiin. Kylttien tekstityksessä käytämme tarraleikkuria ja nelivärikuvissa UV-säteilyä kestäviä tarratulosteita.

Mainoskyltit ja mainosopasteet toteutamme asiakkaan suunnitelmien mukaan tai avaimet käteen periaatteella suunnittelusta asennukseen. Kysy meiltä kyltti omalla tekstillä!


Teipit ja tarrat


Teemme kaikenlaiset mainosteipit ja mainostarrat asiakkaan toivomusten mukaan haluttuun muotoon ja kokoon. Meiltä onnistuu kestävä mainosteippaus ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla.

Saat meiltä mainosteippaukset, logotarrat, tarrat omalla tekstillä, siirtokalvotarrat, varoitus-, laite- ja tuotetarrat sekä vene- ja autoteipit ja tarrat. Lisäksi meiltä löytyy myös painetut pakkausteipit.

Mainosteipit ja mainostarrat voimme toteuttaa suurkuvatulosteena, tarraleikkurilla läpivärjätystä teipistä muotoon leikattuna tai näiden yhdistelminä. Vaativiin olosuhteisiin tarkoitetut tarrat ja tulosteet voimme suojalaminoida.

Teippauspalvelumme hoitaa mainosteippaukset mm. valomainoksiin, kilpiin, opasteisiin, rakennuspaikkatauluihin, ikkunoihin, työkoneisiin, ajoneuvoihin, veneisiin. Myös erikoismateriaalit eli metallisävyiset ja heijastavat kalvot kuuluvat valikoimiimme.

Asennamme myös kiinteistöihin ikkunakalvot. Erikoisvalmisteisilla kalvoilla saadaan esimerkiksi sisälle pääsevä haitallinen UV-säteily minimoitua ja lämpötilaa laskettua. Ikkunateippauksiin on tarjolla myös erilaisia valoa läpäiseviä materiaaleja. Kalvoista löytyy useita sävyjä, peilikalvoja ja eriasteisia tummennuskalvoja. Kysy lisää!
"Seritecille lähtee aina sähköposti tai puhelu, kun tarvitsemme asiakkaillemme suurkuvatulosteita"
- Johannes Kuutsa, Viestintätoimisto St. Hurmos Oy