Mainosteipit ja -tarrat


Teemme kaikenlaiset mainosteipit ja mainostarrat asiakkaan toivomusten mukaan haluttuun muotoon ja kokoon. Meiltä onnistuu kestävä mainosteippaus ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla.
Saat meiltä mainosteippaukset, logotarrat, tarrat omalla tekstillä, siirtokalvotarrat, varoitus-, laite- ja tuotetarrat sekä vene- ja autoteipit ja tarrat. Lisäksi meiltä löytyy myös painetut pakkausteipit.

Mainosteipit ja mainostarrat voimme toteuttaa suurkuvatulosteena, tarraleikkurilla läpivärjätystä teipistä muotoon leikattuna tai näiden yhdistelminä. Vaativiin olosuhteisiin tarkoitetut tarrat ja tulosteet voimme suojalaminoida.

Teippauspalvelumme hoitaa mainosteippaukset mm. valomainoksiin, kilpiin, opasteisiin, rakennuspaikkatauluihin, ikkunoihin, työkoneisiin, ajoneuvoihin, veneisiin. Myös erikoismateriaalit eli metallisävyiset ja heijastavat kalvot kuuluvat valikoimiimme.

Asennamme myös kiinteistöihin ikkunakalvot. Erikoisvalmisteisilla kalvoilla saadaan esimerkiksi sisälle pääsevä haitallinen UV-säteily minimoitua ja lämpötilaa laskettua. Ikkunateippauksiin on tarjolla myös erilaisia valoa läpäiseviä materiaaleja. Kalvoista löytyy useita sävyjä, peilikalvoja ja eriasteisia tummennuskalvoja. Kysy lisää!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä