Sulje

Merkkauksella
merkittävää näkyvyyttä

Merkkauksella
merkittävää näkyvyyttä

Monipuoliset ja modernit

merkkauspalvelut

Seritec tarjoaa asiakkaille laajasti erilaisia merkkauspalveluita. Seritec toteuttaa merkkauspalveluita brodeeraamalla, lämpösiirtopainatuksella, tasotulostuksella, silkkipainolla ja lasermerkkauksella.

Meiltä saat myös irtomerkit. Me osamme kertoa mikä on juuri sinulle sopiva vaihtoehto – niin laadun kuin kustannustehokkuuden osalta. Meiltä saat merkittävää näkyvyyttä.Brodeeraus


Brodeeraus on tyylikäs ja kestävä vaihtoehto yrityksen logojen merkitsemiseen tekstiileihin. Brodeerausta käytetään lähinnä työasuihin, lippiksiin, paitoihin, takkeihin ja froteetuotteisiin.

Brodeeraamalla logoihin ja teksteihin saadaan upea, ylellinen tuntu. Teemme brodeerausohjelmat itse lähes 20 vuoden kokemuksella. Jos haluat mainostekstiilillesi arvokkuutta ja kestävyyttä oikea valinta on brodeeraus.

Brodeerauksella valmistetaan esimerkiksi kangasmerkit. Kangasmerkit ovat monikäyttöinen ja suosittu tuote seuroille, yrityksille ja varsinkin yhdistyksille. Kangasmerkillä voi luoda yhtenäisen ilmeen edullisesti. Lisäksi kangasmerkin voi kiinnittää liimaamalla tai ompelemalla paikkoihin, joihin muutoin ei merkintä onnistuisi. Kysy meiltä kangasmerkki omalla logolla.

Irtomerkit


Upeat yksilöidyt irtomerkit antavat vaatteelle tai asusteelle tyylikkään ja erottuvan ulkonäön. Merkit voidaan kiinnittää tuotteeseen joko lämpöprässillä tai ompelemalla. Tai vaihtoehtoisesti voit tilata merkit sellaisenaan ja kiinnittää niitä itse.

Kaikki Seritecin merkkit ovat ympäristöystävällisiä ja alan standardien mukaisia: kudotuissa merkeissä on Oeko-Tex 100 -merkintä. Nahkamerkit on tehty laadukkaasta tekonahasta.

Lämpösiirtopainatus


Siirtokuvat ovat edullinen painatusmenetelmä, kun toteutetaan paljon painatuksia. Käytämme painatuksissa myös lämpösiirtoa eli prässäystä. Prässäys siirtää lämmön ja paineen avulla muotoon leikatun tai tulostetun materiaalin kiinni tuotteisiin.

Kuvansiirto kankaalle on paras painatustekniikka vaikkapa numeroiden painamisessa pelipaitoihin. Siirtokuvan ehdoton vahvuus on edullisuus – tämän tekniikan ansiosta voit tehdä paljon erilaisia painatuksia kustannustehokkaasti esimerkiksi urheilutekstiileissä.
"Siitä tuli veteliläisittäin sanottuna niin törkiän kolokon koria , että paitoja oli pakko painaa myyntiin."
- Jani Klemola, Jani Klemola Oy

Tasotulostus


UV -tasotulostimilla saat pysyvää jälkeä ilman pinnan esikäsittelyä tai jälkikäsittelyä. Tasotulostimilla tulostetaan esimerkiksi valokuva nopeasti hyvin monenlaisille materiaaleille (akryylille, puulle, muoville tai metallille).

Suora tulostus esimerkiksi kyniin, parkkikiekkoihin, kännyköiden kuoriin ja lahjatavaroihin onnistuu myös. Seritec tulostaa myös lakkaprintin päälle.

Silkkipaino


Silkkipaino eli seripaino on perinteikäs ja luotettava painatustapa. Siksi silkkipaino on myös yleisimmin käytetty painomenetelmä. Silkkipainosta tai seripainosta käytetään myös termiä tekstiilipainatus. Tekstiilipainon painojälki on miellyttävän tuntuinen, tarkka ja lopputulos erittäin kestävä.

Silkkipaino mahdollistaa painatukset monenlaisille materiaaleille, kuten esimerkiksi tekstiileille, muoville, puulle, metalleille, lasille ja paperille. Silkkipainatus on etenkin suurissa painomäärissä edullisin ja järkevin painomenetelmä.

Lasermerkkaus


Lasermerkkaus on yleinen ja paljon käytetty tekniikka. Laserkaiverruksella haluttu aineisto poltetaan laserilla materiaalin pintaan. Lasermerkkaus on tarkka ja kestää hyvin sekä aikaa että kulutusta. Lasermerkkaus mahdollistaa myös yksilöllisen, tuotekohtaisen tunnisteen – kuten yrityksen logon ja vaihtuvan saajan nimen.

Paras lopputulos laserpainatuksessa saadaan, kun laseroitava pinta on suora ja tasainen. Lasermerkintä sopii esim. avaimenperien, pullonavaajien ja kynttilänjalkojen logomerkkaukseen. Käytössämme on nykyaikaiset lasermerkkauskoneet ja meillä on pitkä kokemus laserkaiverruksesta.