Sulje

Erotu
joukosta

Erotu
joukosta

Positiivista näkyvyyttä

messu- ja tapahtumatuotteilla

Erotu joukosta messuilla Seritecin avulla. Meiltä saat kaikki oheistuotteet, joita näyttävä messuosasto kaipaa. Oli sitten kyseessä mainostelineet, mainoslakanat, mainosliput, standaarit tai mainosviirit – Seriteciltä saat parhaat.

Painaako mieltä messuosaston suunnittelu? Messuosastot vaativat usein huolellista toteutusta ja siksi asiantuntijan apua. Toimintamme perustuu ystävälliseen ja hyvään asiakaspalveluun. Meiltä saa kysyä, jos ei itse ole varma. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti ja monipuolisesti sekä auttamaan asiakkaitamme messuosastoihin liittyvissä ongelmissa ja kysymyksissä.

Tiedustele messuosaston toteutuksesta, messutuotteista ja eri painomahdollisuuksista. Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä tapahtumaasi tunnelmaa!

Give away - ja fanituotteet


Niin sanottu give away -tuote on kustannustehokas markkinoinnin perustyökalu esimerkiksi messuilla ja eri tapahtumissa. Oikein valittu give away -tuote antaa yrityksestäsi hyvän kuvan. Mietitään yhdessä, mitkä voisivat olla yrityskuvaasi vahvistavat tuotteet!

Seriteciltä saat myös fanituotteet pelipaidoista pipoihin – huiveista avaimenperiin. Suosituimpia fanituotteita ovat perinteiset fanihuivit ja erilaiset pelipaidat painatuksella.
"Vi brukar skicka en lista med kriterier och idéer om vad vi söker för gåvoprodukter, och så har vi fått intressanta produktförslag och gåvoidéer som svar från Seritec."
- Charlotte Sandström, Fluid Bag