Sulje

Profiilitekstiileillä
piristät brändiä

Profiilitekstiileillä
piristät brändiä

Laadukkaat ja käytännölliset

profiilitekstiilit

Profiilitekstiileillä luot tiimihenkeä. Yhteenkuuluvuuden tunne on jokaiselle yritykselle tai yhteisölle tärkeä asia. Tämä tunne kasvaa onnistuneilla profiilitekstiileillä. Seriteciltä saat laadukkaat profiilitekstiilit, jotka ovat juuri sinun yrityksesi näköiset.
Laadukkailla profiilitekstiileillä piristät asiakkaan tai yhteistyökumppanin päivää. Tarkoitukseen sopivat yksilöintimenetelmät takaavat viimeistellyn lopputuloksen. Kattava profiilitekstiilien tuotevalikoimamme sisältää laajan malliston sertifioituja ja ekologisia tuotteita tunnetuimmilta toimittajilta.

Profiilivaatteet


Seritecin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat profiilivaatteet. Valikoimastamme löytyy runsaasti eri värejä ja malleja. Juuri sinun yritykselle räätälöidyt profiilivaatteet antavat toiminnasta ammattimaisen kuvan.


Päähineet ja asusteet


Pipot ja lippikset ovat suosittuja liikelahjoja ja henkilöstön asusteita. Pipojen tuotemerkkausvaihtoehtoina ovat painatus ja brodeeraus. Neulepipoihin suosittelemme brodeerausta, kun taas sileäpintaiseen puuvillapipoon sopii myöskin painatus.

Pipon brodeerauksen voi toteuttaa joko suoraan pipoon tai kangastilkkuun, joka ommellaan pipoon kiinni. Tätä suosittelemme mm. siinä tapauksessa, että pipon neuloksen tiheys on väljä tai siinä on paljon korkeuseroja kuten esimerkiksi palmikoita.

Teetä meillä henkilöstöllesi pipot tai lippikset omalla tekstillä, omalla painatuksella tai omalla logolla. Kustomoimme tarvittaessa yrityksellesi tai seurallesi täysin omanlaisen pipon.
"We wanted our uniform to look sporty and comfortable but still professional too."
- Anna Hewinson, Chief Stewardess, SY Perseverance

Laukut ja kassit


Laadukas reppu, treenilaukku tai mainoskassi ovat erinomaisia lahjoja. Seriteciltä saat erilaiset laukut ja kassit yrityksesi painatuksilla varustettuna.

Työvaatteet


Seriteciltä löydät sertifikaattien vaatimusten mukaiset ja laadukkaat työvaatteet. Esimerkiksi työpaidat, työtakit ja työhousut saat meiltä. Seritecillä on tarjolla myös erilaiset huomioasut. Työvaatteiden valikoimassamme on laaja tarjonta laadukkaita työasuja eri aloille, muun muassa teollisuuteen, kuljetusalalle, varastotyöhön, metsureille, sairaankuljetusalalle – ja tietenkin kotiremontoijille.

Seura-asut ja urheilutekstiilit


Seritecin valikoimaan kuuluu ruotsalaisen alalla arvostetun Craft -tuotemerkin seuravaatteet ja asusteet. Suunnitellaan yhdessä seurasi visuaalisen ilmeen mukaiset tyylikkäät painatukset.
"Highly recommend to anyone needing crew gear."
- Anna Hewinson, Chief Stewardess, SY Perseverance

Selaa kuvastojamme

Kuvastoista löydät runsaasti ideoita yrityksesi tarpeisiin.